Ο Χαϊκάλης, έβγαλε κασετοφωνάκι στη Βουλή κι "έπαιξε" το "Ζάππειο" του Σαμάρα (video)

0


Χαμός και σήμερα στην βουλή, με τον βουλευτή των "Ανεξάρτητων", Παύλο Χαϊκάλη, να βγάζει ένα κασετοφωνάκι και να "παίζει" τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο.

Το αποτέλεσμα ήταν ... να αντιδράσει το προεδρείο της Βουλής και να διατάξει να κλείσουν τα μικρόφωνα.

«Δεν είναι θέατρο εδώ κύριε Χαϊκάλη, σε λίγο θα ζητήσετε και κινηματογραφική προβολή» του είπε ο προεδρεύων, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 10, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Χαϊκάλης, έβγαλε κασετοφωνάκι στη Βουλή κι "έπαιξε" το "Ζάππειο" του Σαμάρα (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator