Πλουτίζει ο GAP "πουλώντας" τα ρημάδια που άφησε πίσω του και την ελληνική κρίση!

0


Ως "ειδικός" επί των οικονομικών καταστροφών σε χώρες με προβλήματα χρέους ο πρώην πρωθυπουργός, έχει εξελιχθεί σε περιζήτητο ομιλητή ανά την υφήλιο, έχοντας ήδη κλείσει 18 ομιλίες σε διεθνή φόρα και cocktails dinners μέχρι το επόμενο καλοκαίρι με συνολική αμοιβή σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

Μάλιστα όσο βαθαίνει η ελληνική κρίση και φτάνει σε αδιέξοδο η χώρα από τις συνταγές της Τρόικας τόσο περισσότερη ζήτηση έχει, καθώς η κατάσταση της Ελλάδας παραμένει στο επίκεντρο των διεθνών συζητήσεων.

Το γραφείο που τον εκπροσωπεί και κλείνει τις εμφανίσεις του αναφέρει πως ο Γιώργος Παπανδρέου θα αμείβεται για κάθε ομιλία του με 55.000 δολάρια, ενώ προβλέπεται ότι το ποσό αυτό μπορεί και να αυξηθεί.

Είναι ήδη γνωστό πως ο πρώην πρωθυπουργός παραδίδει μαθήματα στο Χάρβαρντ, λαμβάνοντας για κάθε τρίμηνο 20.000 δολάρια, όπως προβλέπει το συμβόλαιό του. Τα μαθήματα έχουν τεράστια απήχηση και δίνεται μάχη για μία θέση στα έδρανά του, ώστε να διδαχθούν οι φοιτητές πώς να ''ξανασχεδιάσουν την Ευρώπη''.

Και βέβαια ο Γ. Παπανδρέου εισπράττει κάθε μήνα και τη βουλευτική του αποζημίωση από το ελληνικό κράτος, ύψους 7.500 ευρώ.

defencenet.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 10, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πλουτίζει ο GAP "πουλώντας" τα ρημάδια που άφησε πίσω του και την ελληνική κρίση! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator