Συνεργασία Σχολής Υπολογιστών της Ντίνας Κολλιοπούλου με την Σικυώνια Μουσική Σχολή

0


Η Σχολή Υπολογιστών της Ντίνας Κολλιοπούλου σε συνεργασία με την Σικυώνια Μουσική Σχολή πραγματοποιεί το Σάββατο 1/12/2012 και ώρα : 7:30μμ Σεμινάριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με θέμα : «Το Μουσικό Βιβλίο»

Το Μουσικό Βιβλίο

Για την καλύτερη διαχείριση των διδακτικών πληροφοριών δημιουργήθηκε η ανάγκη να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα μέσω του OFFICE έτσι ώστε να μπορεί ο μαθητής να αρχειοθετεί την multimedia πληροφορία του μαθήματος (video, ήχος, εικόνα, διαγράμματα, κείμενο, βάση δεδομένων, οργανογράμματα, γραφήματα)

ΔΟΜΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Βασικές Λειτουργίες Του Office

Παρουσίαση Μουσικού Βιβλίου

Γενικές Ερωτήσεις για το OFFICE

ΣΤΟΧΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ : 

Να μπορεί ο μαθητής να δημιουργεί – αρχειοθετεί και να ταξινομεί με εύκολο τρόπο τις μαθητικές διδακτικές ύλες έτσι ώστε εύκολα να μπορεί να έχει ξεκάθαρη πρόσβαση στις παραδόσεις του κάθε μαθήματος. 

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ (DEMO) ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

H Σχολή Υπολογιστών της Ντίνας Κολλιοπούλου στο Κιάτο σε συνεργασία με την Σικυώνια Μουσική Σχολή πραγματοποιεί Σεμινάριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με θέμα : «το Μουσικό Βιβλίο»

Λίγα λόγια για μας …

Η Σχολή Υπολογιστών (ECDL) – Γραμματέων – Λογιστικών Εφαρμογών – Στενογράφων λειτουργεί από το 1992.

Η Εκπαιδευτική μας και επαγγελματική μας εμπειρία (διδασκαλία σε δημόσια σχολεία, ΙΕΚ, ΚΕΚ) εγγυάται την μόρφωση των σπουδαστών, και την πιστοποίησή τους.

Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Επιστημόνων και Πληροφορικής (ΕΠΥ) και κάτοχος της διεθνής πιστοποίησης της εκπαίδευσης (CTP) καθώς και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια υπολογιστών (ΕΚΕΠΙΣ).

Έχουν αποφοιτήσει και πιστοποιηθεί από την Σχολή περισσότεροι από 1200 μαθητές.

Η διεύθυνσή μας είναι : 28ης Οκτωβρίου 27 στο Κιάτο (πλησίον Αστυνομίας).

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2742021925, 6945-321124

e-mail: ntinakol@hol.gr

Λατινοαμερικάνικα κρουστά

Το πρώτο μάθημα του τμήματος Λατινοαμερικάνικων κρουστών ξεκινά από αυτό το Σάββατο 1-12-2012. Τα όργανα που θα διδαχθούν οι μαθητές της σχολής είναι : Congas, bongos, timbales, bombo legüero, cajon peruano, cajon flamenco, percusion menor. 

Για όσους θα ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά το τμήμα το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους υποψήφιους μαθητές να γνωρίσουν από κοντά τα λατινοαμερικάνικα κρουστά , να παίξουν με αυτά και να μάθουν ιστορικές και κατασκευαστικές πληροφορίες. 

Το απόγευμα στις 6:00 με 7:30 θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο Λατινοαμερικάνικων Κρουστών με θεματική ενότητα :

Τα κρουστά και η τεχνική τους 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

15 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ. 

Γενική είσοδος 30 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΙΑΙΩΣ.



Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνεργασία Σχολής Υπολογιστών της Ντίνας Κολλιοπούλου με την Σικυώνια Μουσική Σχολή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator