Πλήρης η αποτυχία του πειράματος Μπεγλίτη στο ΠΑΣΟΚ - Έβδομο κόμμα σε νέα δημοσκόπηση !!!

0Καταποντίζεται το πείραμα του Μπεγλίτη να ανασυντάξει το ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία και κατ'επέκταση σε ....όλη την Ελλάδα (μη φας Πάνο...) !!! Το είχαμε προβλέψει άλλωστε εδώ.
Το τι ματζούνια έχει δοκιμάσει το παιδί της κομματικής θερμοκοιτίδας του Γιωργάκη δε λέγεται...
Πάτωσαν όλα... Όχι απλώς καμία ένδειξη ανασύστασης ή ανασυγκρότησης αλλά, αντιθέτως το ΠΑΣΟΚ όπως όλα δείχνουν θα δώσει μάχη για να μπει στην επόμενη βουλή.
Η νέα δημοσκόπηση της VPRC για λογαριασμό του περιοδικού "Επίκαιρα", που κυκλοφορεί την Πέμπτη φέρνει το ΠΑΣΟΚ στην 7η θέση με μόλις 5 %.
Οι πλιατσικολόγοι του κινήματος που έχουν χάσει τον λογαριασμό μετρώντας τα συντρόφια πίσω από τα κάγκελα του Κορυδαλλού θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι από αυτό το ποσοστό που μάλλον είναι των ...λοιπών συγγενών τους.


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 29, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πλήρης η αποτυχία του πειράματος Μπεγλίτη στο ΠΑΣΟΚ - Έβδομο κόμμα σε νέα δημοσκόπηση !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator