ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΟΣ ...ΟΛΓΑΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ...

0


Τα...χούγια του αφεντικού της του Μεσσήνιου απέκτησε και η...Αυτοκράτειρα Όλγα και μοιράζει εικοσαχίλιαρα σε υπερωρίες, νυχτερινά και αργίες σαν τα...μαρουλόφυλλα... Δείτε τι πληρώνει ο υπερχρεωμένος και ταλαίπωρος Ελληνικός λαός κάθε μήνα για τις υπερωρίες- να τους πάρουμε και πετσέτα για τον ιδρώτα- των υποτακτικών της υπουργού τουρισμού...

Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι εκτός από τις υπερωρίες, τα νυχτερινά και τις αργίες η Κεφαλογιάννη καθιέρωσε και την...απογευματινή εργασία με το αζημίωτο φυσικά...

Και ξαναρωτάμε εμείς...Ο Αντωνάκης τα βλέπει όλα αυτά; Ή έχει χάσει εντελώς τη μπάλα!!!Δημοσίευση: Νοεμβρίου 14, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΟΣ ...ΟΛΓΑΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator