Σταθερά πρώτο το ΠΑΣΟΚ σε όλες τις δημοσκοπήσεις

0


Σύμφωνα με όλες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα, το ΠΑΣΟΚ διατηρεί σταθερά την πρώτη θέση. Όπως θα σας εξηγούσε και ο Ηλίας Νικολακόπουλος τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δείχνουν οτι πλέον το ΠΑΣΟΚ έχει αναπτύξει μια δυναμική εξουσίας.

Μην μπερδεύεστε με τα ονόματα.

Μπορεί τύποις το ΠΑΣΟΚ να αναφέρεται στις δημοσκοπήσεις ως “ΣΥΡΙΖΑ”, στην ουσία όμως το ΠΑΣΟΚ που όλοι αγαπήσαμε από το 1981 και μετά, παραμένει πρώτη δύναμη στην καρδιά του λαού.

Με τα δοκιμασμένα στο χρόνο στελέχη όπως η Λούκα, ο Φωτόπουλος, ο Μιχελογιαννάκης αλλά και με νέες προσθήκες δυναμικού, όπως η νέα και φέρελπις αρθρογράφος της Αυγής, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, το ΠΑΣΟΚ έχει βάλει πλώρη για την εξουσία.

Και με δεδομένο το αλάνθαστο πολιτικό κριτήριο του μέσου Έλληνα ψηφοφόρου, η επερχόμενη ΑΛΛΑΓΗ είναι θέμα χρόνου.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 30, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σταθερά πρώτο το ΠΑΣΟΚ σε όλες τις δημοσκοπήσεις "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator