Έκτακτο: Έσπασαν τα κιγκλιδώματα στη Βουλή

0
Διαδηλωτές έσπασαν τα κιγκλιδώματα που έχουν τοποθετηθεί μπροστά από τη Βουλή που είχαν τοποθετηθεί μπροστά από την Βουλή για την προστασία.
Από πηγές λέγεται πως οι διαδηλωτές ξεπερνάνε τους 150.000. Ένταση όμως επικρατεί και εντός της Βουλής καθώς υπάρχουν σοβαρά προβλήματα πλέον για τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Μετά από την τροπολογία Στουρνάρα, οι υπάλληλοι της Βουλής, προχωρούν αιφνιδιαστικά σε αποχή.

enikos.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 07, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έκτακτο: Έσπασαν τα κιγκλιδώματα στη Βουλή "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator