Η σέξι αναλογία της επιτυχίας

0


Αν μια γυναίκα θέλει να μεγιστοποιήσει τη γοητεία που ασκεί στους άνδρες γύρω της, σε μια βραδινή έξοδο, τότε θα πρέπει να φροντίσει να ακολουθήσει τον χρυσό κανόνα της "σέξι" αναλογίας που

Σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα θα έχει επιτυχεία αν το ντύσιμό της αποκαλύπτει το 40% του σώματός της.

Η μελέτη έγινε από ερευνητές του πανεπιστημίου του Λιντς υπό τον ψυχολόγο Κόλιν Χέντρι και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Behaviour" (Συμπεριφορά), σύμφωνα με τις βρετανικές "Τέλεγκραφ" και "Ντέιλι Μέιλ".

Οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο ανέκαθεν προβληματίζονταν πόσο μέρος του σώματός τους πρέπει να αφήνουν ακάλυπτο,. Οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν τώρα ότι υπάρχει όντως μια κατάλληλη αναλογία ανάμεσα στο να είναι μια γυναίκα υπερβολικά αποκαλυπτική και υπερβολικά συντηρητική στο ντύσιμό της.

Η μελέτη βασίστηκε στην έρευνα τεσσάρων ερευνητριών που διακριτικά ανέλαβαν να παρακολουθήσουν τη γοητεία που ασκούσαν οι γυναίκες σε ένα νυχτερινό κλαμπ, ανάλογα με το ντύσιμό τους. Αποδείχτηκε ότι οι γυναίκες, οι οποίες είχαν αφήσει εκτεθειμένο περίπου το 40% του συνολικού σώματός τους, προσέλκυαν διπλάσιους άνδρες κοντά τους σε σχέση με τις γυναίκες που ήσαν πιο συντηρητικά ντυμένες.

Μάλιστα διαπιστώθηκε ότι αυτές οι γυναίκες είχαν μεγαλύτερη επιτυχία και από αυτές που είχαν... κάνει μεγάλη οικονομία στο ύφασμα.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το πολύ γυμνό σώμα απωθεί έναν άνδρα, επειδή υποσυνείδητα του περνάει το μήνυμα ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να είναι γενικώς διαθέσιμη και να μην είναι πιστή.

Η έρευνα επίσης είχε μια ακόμη πρακτική συμβουλή για τις γυναίκες.Το υπόλοιπο 60% του σώματος που παραμένει καλυμμένο, καλό θα ήταν να είναι ντυμένο με στενά ρούχα και να λικνίζεται προκλητικά στον ήχο της μουσικής.

Το 15% των γυναικών που συνδύαζαν και τα τρία -40% γυμνό σώμα, στενά ρούχα, προκλητικός χορός- τράβηξαν τους περισσότερους άνδρες.
Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 24, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η σέξι αναλογία της επιτυχίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator