Όμιλος Φίλων του Δάσους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες

0Εκστρατεία των Φίλων του Δάσους για τους άπορους:

Όμιλος Φίλων του Δάσους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες

Ο Όμιλος Φίλων του Δάσους και τα μέλη του, με βάση τον εθελοντισμό, έχει οργανώσει μια εκστρατεία συλλογής τροφίμων, ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων.
Τα πράγματα αυτά διαχωρίζονται, συσκευάζονται και μεταφέρονται από ανθρώπους του Ομίλου, στους διαφόρους φορείς όπως Κλίμακα Αστέγων, Γιατροί του Κόσμου, Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», Κιβωτός του Κόσμου, και σε αστέγους
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε στο 6937191968. Ο υπεύθυνος και μέλος του Ομίλου, κ. Παρασκευάς θα σας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία ή οδηγία για τον τόπο και τον χρόνο παράδοσης των πραγμάτων που θα θελήσετε να παραδώσετε!

ΤΟ blog
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 07, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όμιλος Φίλων του Δάσους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator