Αναμένονται ανεξέλεγκτες αντιδράσεις

0


Γράφει ο Ίων Πολιάδης

Βουλευτίνες και Βουλευτές του Κοινοβουλίου,

Τα παρακάτω δεν αποτελούν μίμηση τρομοκράτησής σας αλλά εκφράζει την αγωνία μου για το επικίνδυνο κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία και το οποίο ίσως δεν γνωρίζετε Οδηγείτε τον λαό σε επικίνδυνες ατραπούς. Θα αντιμετωπίσετε έναν τυφώνα που θα σας παρασύρει!

Εκλεχθήκατε Βουλευτές πρώτα γιατί σας αποδέχθηκε ως υποψήφιους ο/η Πρόεδρος του Κόμματος στο οποίο ανήκετε, αλλά κυρίως γιατί σας ψήφισαν κάποιες χιλιάδες κόσμου. Ο/Η πρόεδρος του κόμματος σας ζήτησε να του φέρετε (ψήφους, αντίθετα ο κόσμος σας προσέφερε την ψήφο του, αλλά κυρίως την εμπιστοσύνη του. Όταν σας ψήφιζε πίστεψε ότι θα προστατεύσετε τα συμφέροντά του, το μέλλον του και το μέλλον της χώρας. 

Η εικόνα που έχουν για εσάς σήμερα έχει αλλάξει άρδην! Σήμερα εκτιμούν ότι η πρεμούρα σας για να μπείτε στην βουλή έκρυβε ιδιοτελείς σκοπούς. Απόδειξη ότι ψηφίζετε χωρίς να διαβάζετε. Υπακούετε στις κομματικές εντολές, χωρίς να ερευνάτε μόνο και μόνο για να διασφαλίσετε ένα εύπορο μέλλον, ψηφίζοντας για τον εαυτόν σας και εναντίον του λαού και της χώρας.

Μάλλον δεν έχετε εικόνα του τι συμβαίνει στην κοινωνία. Αν την αφουγκραστείτε είμαι βέβαιος ότι θα παραιτηθείτε την ίδια στιγμή!

Με την ψήφο σας οδηγείτε την χώρα σε πτώχευση και στην υπαγωγή της στο μόνιμο μηχανισμό στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ψηφίστηκε πρόσφατα. Θα φέρετε στην Ελλάδα ξένους επιτρόπους που θα κυβερνούν! Θα μας ξαναγυρίσετε στην εποχή της Βαυαροκρατίας με έναν λαό εξαθλιωμένο και μία χώρα κατακερματισμένη η οποία διοικητικά και εν τέλει και κυριαρχικά θα απορροφηθεί από τον Μόνιμο Μηχανισμό Στήριξης όπως προβλέπεται.

Σας θεωρούν υποχείρια του Προβόπουλου και των ομοίων του. Δεν γνωρίζω αν πληροφορηθήκατε για την δημοσιοποίηση των αποδεικτικών SWAPS τα οποία διακινούνται με απόλυτη μυστικότητα από το Υπουργείο μας Οικονομικών και στα οποία προβλέπονται και τερατώδεις προμήθειες. 

Κάποιοι κερδίζουν δισεκατομμύρια και ο κόσμος θεωρεί ότι σας βάζουν μπροστά για να τα κλέψουν από τον Ελληνικό Λαό.

Θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι έχετε διαβεί την κόκκινη γραμμή που χωρίζει τον λαό από τους εχθρούς του. γιατί θεωρεί ότι γνωρίζετε εκ των έσω ότι οι κυβερνώντες εξαπατούν τον λαό όταν τους λένε ότι αυτά τα μέτρα θα σώσουν την Ελλάδα και ότι θα είναι τα τελευταία!

Όλοι γνωρίζουν ότι τα μέτρα λαμβάνονται για να μην χρεοκοπήσουν οι τράπεζες. Η Ελλάδα βυθίζεται σε τεράστια ύφεση και η τρύπα που θα δημιουργήσουν τα μέτρα των 9 δις για το 2013 θα χρεοκοπήσουν την χώρα και τους Έλληνες. Ο δε ισχυρισμός ότι πρόκειται για τα τελευταία κοινωνικά και εθνικά απαράδεκτα μέτρα, καταρρίπτεται από τον ίδιο τον προϋπολογισμό, ο οποίος προβλέπει μέχρι το 2015 πρέπει να ληφθούν μέτρα 25 δις. 

Οι Έλληνες πλέον γνωρίζουν ότι εξοντώνεται μεθοδικά η οικονομία και η χώρα. Αισθάνονται πλέον ότι εσείς οι Βουλευτές έχετε ταμπουρωθεί πίσω από τον πλούτο που σας εξασφαλίζει η θέση στην οποία αυτός σας έδωσε και στρέφετε τα όπλα σας εναντίον του!

Έχει δημιουργηθεί μία εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση. Αν αφουγκραστείτε τον κόσμο θα τρομάξετε! Δεν μιλούν πλέον μόνον για μούτζες, βρισιές και γιαούρτια. Άκουσα ανθρώπους να σκέπτονται να πέσουν επάνω στο Βουλευτικό αυτοκίνητο με το δικό τους. Να σας περιμένουν στις γωνίες τον κάθε ένα σας ξεχωριστά, αφού μέχρις στιγμής δεν μπορούν να μπουν στην Βουλή. 

Θεωρούν και τις οικογένειές σας συνένοχους και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο!

Ξέρουν ότι πρέπει να κάνουν κάτι τώρα για να ανατρέψουν την κατάσταση, πριν μας οδηγήσετε στον Μόνιμο Μηχανισμό Στήριξης. Η κατάσταση είναι εκρηκτική και εξαιρετικά επικίνδυνη. Σήμερα με την ψήφο σας διαλύετε τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων. Οδηγείτε στην ανέχεια χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες. Αδυνατίζετε εθνικά την χώρα, ενισχύετε την υπογεννητικότητα!

Εσείς που υπηρετείται τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης αφουγκραστείτε την κοινωνία!

Οδηγείτε τον λαό σε επικίνδυνες ατραπούς. Θα αντιμετωπίσετε έναν τυφώνα που θα σας παρασύρει!

Μην ψηφίσετε τα μέτρα! Σας κοροϊδεύουν! Διαβάστε μόνοι σας τι θα ψηφίσετε! Μην τους ακούτε! Εάν δεν υιοθετηθούν τα καταστροφικά μέτρα που προβλέπονται και στον προϋπολογισμό, ίσως να μην πάρουμε την δόση και να χρεοκοπήσουν κάποιες τράπεζες! Ε, και...Συνέβη και στην πολυδιαφημισμένη Σουηδία. Η πατριωτική κυβέρνηση τις άφησε να χρεωκοπήσουν και στην συνέχεια έφτιαξε ένα νέο τραπεζικό σύστημα το οποίο ελέγχει νομικά το κράτος και σήμερα την επικαλείστε ως παράδειγμα! 

Ειδικά εσάς κύριοι Βενιζέλο και Κουβέλη, σας θεωρούν δεξιότερους των δεξιών και κατ' εξακολούθηση πολιτικούς απατεώνες. 

Οδηγείτε τον λαό σε επικίνδυνες ατραπούς. Θα αντιμετωπίσετε έναν τυφώνα που θα σας παρασύρει!

Εύχομαι να υπάρξουν αρκετοί πατριώτες μεταξύ σας, οι οποίοι θα αντιληφθούν τι τους πιέζουν να ψηφίσουν και θα αντισταθούν!

Σπέρνετε ανέμους και θα θερίσετε τυφώνες!

Θα είστε υπεύθυνοι για ότι υποστείτε και για την καταστροφή μιάς χώρας και ενός υπερήφανου λαού, στον οποίο χρωστά η παγκόσμια κοινότητα και αυτήν ακόμη την ύπαρξή της!
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 07, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αναμένονται ανεξέλεγκτες αντιδράσεις "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator