Πότε θα πληρώσουν αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα σε χώρα της φτώχειας; Η φωτογραφία μιλά από μόνη της

0


Η φωτογραφία προκαλεί ένα μεγάλο σφίξιμο στην καρδιά. Ο άνθρωπος αυτός στην Ελλάδα είναι άστεγος και ζει κάτω από ένα καροτσάκι του σούπερ μάρκετ. Εκεί έχει συγκεντρώσει όλα του τα πράγματα και προσπαθεί να επιβιώσει.

Δυστυχώς, όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας χάνουν τις δουλειές τους και τα σπίτια τους και μην έχοντας άλλους πόρους καταλήγουν στους δρόμους. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, δε χρειάζονται ιδιαίτερη περιγραφή.
Και μόνο στη θέα τους το στομάχι σφίγγει!

Ο άστεγος άντρας, κοιμάται στην ύπαιθρο μέσα στο κρύο και τη βροχή. Όλη κι όλη του η περιουσία χωράει σ ένα καροτσάκι του σούπερ-μάρκετ. Τα προσωπικά του αντικείμενα βέβαια, είναι ελάχιστα.

Αποτελούνται από ένα κατσαρολάκι κι ένα σκέπασμα. Ένα κομμάτι από νάιλον τον προστατεύει όσο γίνεται από τη βροχή.
Αυτή είναι η "αναπτυγμένη" Ελλάδα του 2012 την οποία κάποιοι την μετέτρεψαν σε Ελλάδα της κρίσης και της φτώχειας!
Αλήθεια, πότε οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας θα λογοδοτήσουν; Πότε θα βρεθούν στο εδώλιο και πότε θα τους δούμε στην φυλακή για τα εγκλήματα που έκαναν σε αυτή την χώρα, που πρόσφερε και προσφέρει ανά το παγκόσμιο; 
Όσο οι υπεύθυνοι βρίσκονται ελεύθεροι και απολαμβάνουν τα όσα έφαγαν όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στην εξουσία, ο κόσμος δεν θα ησυχάσει.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 22, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πότε θα πληρώσουν αυτοί που κατάντησαν την Ελλάδα σε χώρα της φτώχειας; Η φωτογραφία μιλά από μόνη της "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator