Φεύγει και το μου εις την νι (Ανδρουλάκης)

0


Την ανεξαρτητοποίησή του δημοσιοποίησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης με παρέμβασή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM. 

Ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος υπερψήφισε την Τετάρτη το Πολυνομοσχέδιο, είχε εκφράσει την πρόθεσή του να διαφοροποιηθεί κατά την ψηφοφορία για τον Προϋπολογισμό. «Δεν κρύφτηκα, όπως οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, διαφωνώ με τον Προϋπολογισμό» ανέφερε ο Μίμης Ανδρουλάκης στην παρέμβασή του.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι το ΠΑΣΟΚ βιώνει κρίση και αποσυντίθεται και ότι ο ίδιος δεν αισθάνεται μέρος αυτής της κρίσης, επικρίνοντας κορυφαία στελέχη του Κινήματος, τα οποία, όπως είπε «ενώ έκαναν 30 χρόνια υπουργοί, κρύβονται πίσω από τους νέους βουλευτές».

Ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι είναι «ανάγκη να γίνει ανασύσταση της Κεντροαριστεράς» και τόνισε ότι με την κίνησή του αυτή απελευθερώνεται, για να έρθει πιο κοντά στη βάση του ΠΑΣΟΚ.

zougla
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 08, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φεύγει και το μου εις την νι (Ανδρουλάκης)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator