ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

0


Του Βασίλη Στεργιόπουλου
Η sikiona.gr κυκλοφορεί βλέπει και δημοσιεύει. Η πλατεία που βλέπετε, βρίσκεται μπροστά στο συγκρότημα σχολικών κτηρίων στον Άγιο Νικόλαο. Εκεί που βρίσκεται και το γήπεδο του τένις. Άγνωστο με πια έμπνευση και ποιου κυρίως, αποφασίστηκε να κατασκευαστεί. Καλό θα ήταν να είχαμε το σκεπτικό και την σχετική απόφαση για την υλοποίηση αυτού του έργου για να διαλυθούν οι πιθανές υποψίες ότι κατασκευάστηκε για να μοιραστεί χρήμα. Όπως και νάχει όμως, η κατάσταση είναι αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες... Δυστυχώς η πρωτεύουσα του Δήμου βουλιάζει στη μιζέρια σε όλες τις περιοχές. Πως δικαιολογείται άραγε πέραν της απόφασης να γίνει αυτή η πλατεία, η εγκατάλειψη και η απαξίωση; Κάθε απάντηση αρμόδιας αρχής ή αρμοδίου προσώπου θα δημοσιευτεί ευχαρίστως.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator