Παττακός: "Δεν μετανιώνω για όσα έκανα – Η Χρυσή Αυγή είναι η ελπίδα"

0


Αμετανόητος και πιστός στη θέση του πως «η επανάσταση ήταν ανάγκη» παραμένει ο εκ των πρωτεργατών της χούντας των συνταγματαρχών Στυλιανός Παττακός...

Τι και αν πάτησε τα 100 του χρόνια; Οι πεποιθήσεις του παραμένουν ίδιες! Τα πιστεύω του δεν αλλάζουν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Παραπολιτικά τονίζει πως δεν μετανιώνει για τίποτα «ο στρατιώτης καλύπτει τον σύντροφο του. Εγώ νιώθω ακόμα στρατιώτης και δεν πρόκειται να πω για λάθη. Η επανάσταση ήταν μία αναγκαιότητα για την πατρίδα».

Αναφερόμενος στην παρούσα κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα ο Παττακός υποστηρίζει πως λυπάται που η Ελλάς έφτασε σε αυτό το σημείο και τονίζει πως μόνο ένας τρελός θα μπορέσει να τη σώσει. «Ένας τολμηρός, ζωηρός, τίμιος που θα θελήσει να διορθώσει τις αδικίες και τα ψεύδη και θα μαζέψει τους κουκουλοφόρους», πρόσθεσε.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω από την κουβέντα τη Χρυσή Αυγή. Μάλιστα αναφέρει, αναπολώντας το παρελθόν επί δικτατορίας, πως «Αν κάποιος κάνει κάτι, αυτός είναι μόνο η Χρυσή Αυγή».

newsbomb.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 25, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παττακός: "Δεν μετανιώνω για όσα έκανα – Η Χρυσή Αυγή είναι η ελπίδα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator