Τεράστια επιτυχία: Η διαπλοκή παίρνει τα λεφτά της, η Ελλάδα πουλά τα ασημικά, ο κόσμος θα υποφέρει ακόμα παραπάνω.

0


Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

The bondholder

Χθες 600 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο παρακολουθούσαν την σύνοδο στις Βρυξέλλες. Όλες οι αγορές και οι κυβερνήσεις με κομμένη την ανάσα περίμεναν τα αποτελέσματα. 13 ώρες συνεδρίαση για την μικρή Ελλάδα.
Όλα αυτά ενώ όλοι είχαν 3 χρόνια να προετοιμαστούν για μια ενδεχόμενη χρεωκοπία. Αλλά ακόμα και χθες το ΔΝΤ «έκανε» τις διαπραγματεύσεις για εμάς (όχι γι το καλό μας). Εμείς απλά παρατηρητές.
Τι διαπραγματευτική δύναμη είχαμε και έχουμε.
Παπανδρέου Παπακωνσταντίνου Παπαδημος Βενιζέλος Σαμαράς Κουβελης την σπατάλησαν και μας
έκαναν ζητιάνους. Ηλίθιοι η προδότες; Μάλλον λίγο και από τα δυο.
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. «Η Ελλάδα έκανε ότι είχε συμφωνήσει να κάνει » επαναλαμβάνουν συνεχώς. Πως και που; Στα χαρτιά; Σε νόμους που δεν έχουν ακόμη εφαρμοστεί. Σε νόμους που αν και έχουν εφαρμοστεί δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Στα πλαστά αποτελέσματα όπου οι απαιτήσεις του δημοσίου έχουν τετραπλασιαστεί γιατί δεν εισπράττει. Όμως οι δανειστές θα πάρουν ρευστό για τους τόκους. Με απαιτήσεις θα πληρωθούν οι συντάξεις;.
Εάν αυτό είναι επιτυχία τότε η ηλίθιοι είναι η προδότες. Μάλλον λίγο και από τα δυο.
Από Ιανουάριο θα αρχίζουν να εφαρμόζουν αυτά που ψήφισαν.
Το τραπεζικό σύστημα θα πάρει τα λεφτά του. Ο κόσμος θα πεινάσει
Ο τυφώνας που θα τα σαρώσει όλα έρχεται. “Καιρός γαρ εγγύς”

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 28, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τεράστια επιτυχία: Η διαπλοκή παίρνει τα λεφτά της, η Ελλάδα πουλά τα ασημικά, ο κόσμος θα υποφέρει ακόμα παραπάνω. "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator