Τελειώσαμε σαν χώρα... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ....!!!

0


Η Έλενα Παπαρίζου πιο ανανεωμένη και ερωτευμένη από ποτέ, με το νέο της σύντροφο στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου! Τι δουλειά είχε το ζευγάρι εκεί και πόσο ευσταθούν οι φήμες ότι θα συζήσουν;

Απίστευτα πραγματα! Ποια τροϊκα και ποιος Σοϊ μπλε?
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΤΩΡΑ...
(...μετά πιάνουμε την μητροπόλεως και μέσω νίκης πάμε σύνταγμα, παίρνουμε το μετρό και πάμε ομόνοια, μετά πάει όπου θέλει ο καθένας)
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ!

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 09, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τελειώσαμε σαν χώρα... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ....!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator