Τατσοπουλαίοι και Κωστόπουλοι - Σαν το καλαμπόκι στο κοτέτσι...

0Έχετε ρίξει ποτέ καλαμπόκι σε κοτέτσι γεμάτο κότες;;; Αν όχι, κάντε το για να καταλάβετε τι "αξία" είχε η δήλωση Τατσόπουλου, που σήμερα θα συναντήσει τηλεοπτικά τον άλλο Πέτρο που έχει πηδήξει το ...υπόλοιπο Αττικής. Τα δύο νούμερα θα διεκδικήσουν πάλι νούμερα τηλεθέασης και θα μας "ενημερώσουν-αναλύσουν" σε βάθος την περιβόητη δήλωση Τατσόπουλου. Το όλο σκηνικό θυμίζει την φράση "φάτε σκατά, τόσες μύγες αποκλείεται να κάνουν λάθος" !!!
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τατσοπουλαίοι και Κωστόπουλοι - Σαν το καλαμπόκι στο κοτέτσι..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator