Η ΤΕΧΝΗ ΠΑΝΤΟΥ

0


Του Βασίλη Στεργιόπουλου

Μια κατά την γνώμη μου εξαιρετική πρωτοβουλία υλοποιεί ο ΜΕΛΑΝΘΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ του Κιάτου. Oι Ζωγράφοι του " ΜΕΛΑΝΘΙΟΥ " εκθέτουν έργα τους στα ΚΑΦΕ της πόλης από 25 Οκτωβρίου μέχρι 30 Νοεμβρίου. Προσωπικά αισθάνομαι ότι η τέχνη με αυτή την πράξη, βρίσκεται στον φυσικό της χώρο. Δηλαδή βρίσκεται εκεί ακριβώς που πρέπει. Μπροστά στα μάτια του κοινού. Τα καφέ στην πόλη του Κιάτου καλώς ή κακώς έχουν γίνει ο κύριος χώρος συνάθροισης και συναναστροφής για όλους μας. Ήταν καιρός να δοθεί η ευκαιρία σε όλους μας να δούμε από κοντά έργα συμπολιτών μας που με τον τρόπο τους μας λένε κάτι. Αυτό το αδιευκρίνιστο κάτι είναι πολύ σημαντικό. Αρκεί να το ακούσουμε με τα μάτια μας. Η sikiona.gr επικροτεί και σας παρουσιάζει σήμερα την πρώτη από τις πέντε εκθέσεις.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 06, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΤΕΧΝΗ ΠΑΝΤΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator