Κι άλλος υπηρέτης της τρόικας - Γιακουμάτος: "Υπάρχουν καταστήματα που πρέπει να κλείσουν"

0Γεράσιμος Γιακουμάτος: "Υπάρχει πληθώρα καταστημάτων, που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, θα πρέπει να κλείσουν. Και τα μαγαζιά που θα απομείνουν θα πρέπει να δουλεύουν με συνεχές ωράριο".
Δεν του φτάνουν που με την κρίση τους οδήγησαν στον θάνατο εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, ο Γιακουμάτος βγαίνει ξεδιάντροπα και δηλώνει να κλείσουν και οι άλλες επιχειρήσεις. Όλες όσες δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα!
Είναι κυνικοί και αδυσώπητοι υπηρέτες των τοκογλύφων, της Μέρκελ και των εχθρών της Ελλάδος!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 22, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κι άλλος υπηρέτης της τρόικας - Γιακουμάτος: "Υπάρχουν καταστήματα που πρέπει να κλείσουν""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator