Ο «Βρώμικος Μάκης» οδήγησε τον Τζανή στην αυτοκτονία με το «στημένο» ρεπορτάζ!

0


Το αίμα ενός αθώου στα χέρια του Μάκη... Το ΣΔΟΕ Κ. Μακεδονίας επιβεβαιώνει ότι δεν υπήρχε έλεγχος κατά του αυτόχειρα, που διαπόμπευσε ο Τριανταφυλλόπουλος!

Ούτε για τον Λ. Τζανή, τον πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ που αφαίρεσε χτες περί τις 8μμ τη ζωή του μετά τις δήθεν αποκαλύψεις Τριανταφυλλόπουλου ότι ελέγχεται από το ΣΔΟΕ, υπάρχει έλεγχος από το Σώμα.

Νέο χαστούκι για το «ρεπορτάζ» Τριανταφυλλόπουλου συνιστά η αποκάλυψη αυτή, μετά από δηλώσεις του Διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ Κ. Μακεδονίας, κ. Μαυρίδη, στο e-volos.gr.

Είχαν προηγηθεί οι γραπτές διαβεβαιώσεις του ΣΔΟΕ στον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, το όνομα του οποίου φιγουράριζε πρώτο-πρώτο στη δήθεν λίστα, όπως και στον Μ. Καρχιμάκη, ότι τα ονόματά τους δεν περιλαμβάνονται σε καμία λίστα ανθρώπων που ελέγχει το Σώμα. Ότι, ουσιαστικά, οι σχετικές αναφορές Τριανταφυλλόπουλου είναι ψευδείς.

Όμως, το τρίτο αυτό χαστούκι συνοδεύεται και από ένα πτώμα.

Ενός 57χρονου, πατέρα δύο παιδιών, τον οποίο ανακάλυψε η σύζυγός του κρεμασμένο με καλώδιο σε αποθήκη του σπιτιού τους στο Βόλο.

Μετά το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του e-volos.gr και του Radio Marconi του Βόλου, Γιώργου Κουμιώτη, αποδεικνύεται ότι όλα όσα έγραφε ο Τριανταφυλλόπουλος για τον αυτόχειρα είναι παντελώς ανυπόστατα.

Όχι, ο Λεωνίδας Τζανής ΔΕΝ ελέγχονταν στο πλαίσιο δήθεν έρευνας που δήθεν ξεκίνησε στις 31 Μαΐου 2012 και δήθεν βρίσκονταν στο στάδιο ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών και ανάλυσης του «πόθεν έσχες»...

Μετά και τη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη, τα ερωτήματα γίνονται ακόμη πιο επιτακτικά:

- Ποιοι διέρρευσαν το πλαστό ρεπορτάζ περί λίστας του ΣΔΟΕ με 36 πολιτικούς που διερευνούν για παράνομο πλουτισμό οι Εισαγγελείς Οικονομικού Εγκλήματος, οι ισχυρισμοί της οποίας καταρρέουν, ένας-ένας;

- Τι σκοπούς εξυπηρετούσαν; Διότι εύλογα πάει το μυαλό του καθενός σε σκοτεινά παιχνίδια, εκβιασμούς και δυσώδη μηνύματα.

- Ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος Τριανταφυλλόπουλου σε αυτή τη σκοτεινή ιστορία; Διότι, προφανώς, ο –πάλαι ποτέ- γνωστός δημοσιογράφος έπαιξε το παιχνίδι των βρομερών συμφερόντων, διακινώντας το πλαστό ρεπορτάζ, το οποίο μονοπώλησε την επικαιρότητα επί δύο εβδομάδες, σπιλώνοντας τις υπολήψεις αθώων –όπως αποδεικνύεται- ανθρώπων.

- Τώρα, που υπάρχει ένα πτώμα, τι θα απολογηθεί ο Τριανταφυλλόπουλος στην οικογένεια αυτού του ανθρώπου;

- Τώρα, που υπάρχει ένα πτώμα, δεν είναι η ώρα να καλέσει σε απολογία τον Τριανταφυλλόπουλο και ο Εισαγγελέας;

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο «Βρώμικος Μάκης» οδήγησε τον Τζανή στην αυτοκτονία με το «στημένο» ρεπορτάζ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator