Ο Γιώργος ψάχνει κορόιδα που θα δουλέψουν για εκείνον τζάμπα!

0


Θα λειτουργήσει το πολιτικό του γραφείο στην Πάτρα με εθελοντές καθώς οικονομικά δεν μπορεί να στηρίξει τα έξοδα και τους μισθού του…

Πληροφορίες που επικαλείται το parapolitika.gr, αναφέρουν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός είπε ότι προσβλέπει στην εθελοντική εργασία φίλων του καθώς οι οικονομικές δυνατότητες του ίδιου για την στήριξη της λειτουργίας γραφείου στην Πάτρα είναι περιορισμένες.

Το χειρότερο είναι οτι σίγουρα δε θα δυσκολευτεί να βρει …εθελοντές για να συνεργαστούν μαζί του.
seleo.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 09, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Γιώργος ψάχνει κορόιδα που θα δουλέψουν για εκείνον τζάμπα! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator