Για την άνοδο της Χρυσής Αυγής φταίνε …τα έθιμα του Πάσχα! (Μιλάμε σοβαρά, δεν κάνουμε πλάκα)

0


Άβυσσος η ψυχή της κάθε χαζοχαρούμενης ξανθιάς.

Μέσα στον ορυμαγδό αστείρευτης μαλακίας που συσσωρεύεται σε εκατοντάδες “αναλύσεις” του κώλου για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, εμφανίστηκε και η μακράν κορυφαία παπαριά: “Για την άνοδο της Χρυσής Αυγής φταίνε τα έθιμα του Πάσχα”.

Την ως άνω επιχειρηματολογία αναπτύσσει η εικονιζόμενη κα Λίνα Παπαδάκη, η οποία γράφει στο site του Σταύρακα του Θεοδωράκη. Ως εδώ καμία έκπληξη, αφού είναι γνωστό ότι έχει μαζέψει κάθε ψωνισμένο κολωνακιώτικο φελό που κυκλοφορεί στην πιάτσα.

Η λογική όμως της κας Παπαδάκη ξεπερνάει κάθε προηγούμενο ανέκδοτο για τις ξανθιές: Σύμφωνα με την περισπούδαστη ανάλυσή της, οι έφηβοι της επαρχίας, με το που θα παρευρεθούν σε διάφορα έθιμα του Πάσχα, όπως π.χ. “το κάψιμο του Ιούδα”, τους πιάνει μια λύσσα, ένα κατιτίς, ένας ντουβρουτζάς και, τί να κάνουν, τί να κάνουν … τσουπ! …στρέφονται προς τη Χρυσή Αυγή.

Δεν κάνουμε πλάκα!

Διαβάστε την – μακράν – πιο κωμική ανάλυση για την Χ.Α. εδώ.

Καλή διασκέδαση!

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 13, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για την άνοδο της Χρυσής Αυγής φταίνε …τα έθιμα του Πάσχα! (Μιλάμε σοβαρά, δεν κάνουμε πλάκα) "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator