Δελτίο Τύπου Σαμαρειτών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τμήματος Κορίνθου

0
Είσαι 18 έως 45 ετών, απόφοιτος Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης με έντονη διάθεση Εθελοντικής Προσφοράς; Οι εγγραφές για το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κορίνθου άρχισαν.
Όταν ενταχθείς στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ε.Ε.Σ. Κορίνθου θα γίνεις μέλος του Διεθνούς Κινήματος Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου. Θα γνωρίσεις ανθρώπους σαν και εσένα που νοιάζονται για τον συνάνθρωπο και θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά χωρίς διάκριση βοήθεια, σε όσους έχουν ανάγκη.
Θα αποκτήσεις γνώσεις που θα σου επιτρέπουν να παρέχεις με ασφάλεια πρώτες βοήθειες. Θα παρακολουθήσεις μία μοναδική εκπαίδευση αναγνωρισμένη τόσο από το Ελληνικό Κράτος, όσο και από Διεθνώς Αναγνωρισμένους Φορείς με πιστοποιημένη εκπαίδευση κατά ISO 9001:2008.΄

Μπες στο site www.samarites.gr και ενημερώσου. Μην μένεις αμέτοχος. Μην είσαι απαθής γίνε εθελοντής. 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Περιφερειακό Τμήμα Κορίνθου 
ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ,
ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ & ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ
Κύπρου 89 Τ.Κ. 201 00
Τηλ: 6944229905, Fax: 27410.249.98 
www.samarites.gr, e-mail:korinthos@samarites.gr
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 06, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δελτίο Τύπου Σαμαρειτών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τμήματος Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator