ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ

0


O Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, κο Μιχάλη Τσιχριτζή, για την εκλογή του ως αναπληρωματικού μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. Επίσης εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ. κο Γεώργιο Πετρόπουλο για την εκλογή του ως τακτικού μέλους της εξελεγκτικής επιτροπής της Ε.Π.Ο. Η εκλογή των δύο μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κορινθίας για πρώτη φορά, πέρα από προσωπική επιτυχία, αποτελεί σπουδαία επιτυχία για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο, και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη ανάδειξη των προβλημάτων του ερασιτεχνικού και του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. 

Σε μια δύσκολη περίοδο για τον ελληνικό αθλητισμό, και κυρίως για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο , θεωρούμε δεδομένο ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο για τη στήριξη, την ανάδειξη και την αναγέννηση του Κορινθιακού και γενικότερα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 14, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator