Συνέλευση των κατοίκων του Νομού την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Κιάτου

0


Σε κινητοποιήσεις αναμένεται να προχωρήσουν οι κάτοικοι Κορινθίας, οι οποίοι καλούν σε συνέλευση τους κατοίκους του Νομού, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Θεάτρου του Δημαρχείου Κιάτου.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωσή τους:

«Δυόμιση χρόνια κατοχής και μνημονίου μας έχουν οδηγήσει σε κατάσταση απόγνωσης. Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις βασικές του ανάγκες. Με το νέο φορολογικό νόμο, (μείωση του αφορολόγητου, αυξημένοι συντελεστές, φόρος επιτηδεύματος, χαράτσι ΔΕΗ κλπ) αδυνατεί να πληρώσει το φόρο που του επιβάλλουν. Οι περισσότεροι επαγγελματίες δεν έχουν πληρώσει για αρκετό διάστημα τις ασφαλιστικές τους εισφορές.

Ο ΕΟΠYΥ τόσο σε επίπεδο πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας, όσο και σε επίπεδο ανταποδοτικής, με βάσει το σύνταγμα, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στη πραγματικότητα έχει πτωχεύσει. Αυτό το οποίο συνέβη, κατόπιν της παράνομης αφαίμαξης των αποθεματικών του από τη Τράπεζα της Ελλάδας, είχε σαν αποτέλεσμα να παρασυρθεί όλο το Εθνικό σύστημα Υγείας στη πτώχευση, τη διάλυση και την κατάρρευση. Υπάρχει λύση για όλα αυτά;

Πιστεύουμε ΝΑΙ.

Ήδη, το ειρηνοδικείο Αθηνών με πρόσφατη απόφασή του (599/2012) έκρινε αντισυνταγματικό, τόσο το 1ο μνημόνιο όσο και τον εφαρμοστικό νόμο. Ύστερα από αυτό θεωρούμε ότι μπορούν να ακυρωθούν τα απεσταλμένα εκκαθαριστικά επειδή βασίζονται στους παραπάνω νόμους. Μέσα σε αυτό το κλίμα, όλοι οι πολίτες της Κορινθίας, της Πελοποννήσου, της Ελλάδας, καλούμαστε να κινητοποιηθούμε και να δώσουμε με όπλο την συσπείρωσή μας τη δική μας μάχη τόσο σε νομικό, όσο και σε πολιτικό επίπεδο, για να πετύχουμε την ακύρωση των αντισυνταγματικών νομοσχέδιων».
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 12, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συνέλευση των κατοίκων του Νομού την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Κιάτου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator