Ο Λιάτσος νέος διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ - Θα πάρουμε τα βουνά (video)

0


Κατά πρώτο λόγο να "χαιρετήσουμε" τη σημερινή απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε., να αναθέσει στον Αιμίλιο Λιάτσο τη διεύθυνση ενημέρωσης. Πως θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά για τον "άνθρωπο που είναι από τους πιο καλούς δημοσιογράφους", όπως χαρακτήρισε ο ίδιος τον εαυτό του σε συνέντευξη του, που δημοσιεύθηκε παλιότερα, στο lifo.gr.

Ο Αιμίλιος αναμένεται να δώσει νέα διάσταση στο δελτίο ειδήσεων και να απαξιώσει όλα αυτά τα βαρετά θέματα, όπως την έγκριση του πακέτου της Τρόικας, την ανεργία στη χώρα ή τον πόλεμο της Συρίας και άλλα τέτοια που έχουν σκοπό να "αποπροσανατολίσουν" τη νεολαία.
Όπως, το ότι φέτος ήταν μειωμένες οι αφίξεις στη Μύκονο και στην Πάρο. Που όπως μου έχει μάθει αυτός και ο μέντορας του Σταμάτης Μαλέλης, τόσα χρόνια από το "νεανικό δελτίο" που υπηρετούσε μέχρι πρόσφατα ο Αιμίλιος, εκεί η νεολαία "αναστενάζει".

Το ευχάριστο είναι πως ο Αιμίλιος που σαν ένας από τους καλύτερους δημοσιογράφους που είναι, θα τιμήσει όσα έλεγε τότε και θα μας προσφέρει πραγματική αδέσμευτη ενημέρωση, στην κρατική τηλεόραση. Και όχι μόνο από τα μπαρ της Μυκόνου, αλλά και της Αράχωβας, μιας και σε λίγο χειμωνιάζει.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 11, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Λιάτσος νέος διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ - Θα πάρουμε τα βουνά (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator