Λήξη SILVER ALERT: Βρέθηκε η Κάτια Μακρή ...κάπου στην Κάντζα

0


Οι Αμερικάνοι λένε ότι υπάρχουν 3 ειδών ψέματα: τα ψέματα, τα μεγάλα ψέματα και...οι δημοσκοπήσεις. Τώρα κατά πόσο η Κάτια Μακρή θα καταφέρνει στη νέα μηνιαία εκπομπή του Alpha, που ξεκινάει τον Οκτώβρη και θα αναλύονται από...επαΐοντες μεγάλες δημοσκοπήσεις, να παρουσιάζει... το άσπρο... πράσινο, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αφού όσο και να προσπαθήσει κανείς να διαφημίσει το "μαγαζί της Ιπποκράτους" (όπως έκανε παλιότερα η Κάτια), οι πελάτες - ψηφοφόροι, την έχουν κάνει προ πολλού.

Στη νέα εκπομπή ενεργό ρόλο θα έχει ο Θωμάς Γεράκης, της εταιρίας Marc. Ενώ θα αναλύεται από ειδικούς και με την παρουσία κοινού, ο "παλμός" του κόσμου για μεγάλα κοινωνικά η πολιτικά θέματα. Τώρα, εάν θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα μπορέσει να...κουρδίσει την Κάτια Μακρή, όπως ο γνωστός σόουμαν - δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, παλιά στο δελτίο του ALTER, αυτό...ξεχάστε το.

Το γνωστό...ζευγαράκι του Μπουρναζίου (και όχι της Αγίας Παρασκευής , στήριζε την επιτυχία του σε αυτή την σχέση αγάπης -μίσους, που έχουν πολλά ζευγάρια, της διπλανής πόρτας.
Ώρες ώρες, το όλο concept του καυγά, παρέπεμπε σε ζεύγος που διανύει την περίοδο που έχει κοπάσει ο αρχικός ενθουσιασμός και κάπως πρέπει να "αναζωπυρωθεί" η σχέση. Και οι καυγάδες για τα λεφτά που χαλάει στα κομμωτήρια η σύζυγος, ή ο τσακωμός για τα περίεργα επαγγελματικά μήτινκ του συζύγου, τις νυχτερινές ώρες, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία...για μια παθιασμένη νύχτα. Ή έστω ένα...πειστικό δελτίο ειδήσεων.

Πάνε λοιπόν οι καυγάδες του Γιώργου και της Κάτιας, που εάν δεν τους χώριζαν οι πολιτικές αντιπαραθέσεις, θα έλεγε κανείς ότι η Κάτια κρατάει μούτρα στον Γιώργο, γιατί ξέχασε να...σηκώσει το καπάκι της τουαλέτας, λίγο πριν μπουν στο στούντιο των ειδήσεων.

Αλλά, ποιος κάνει "οικογενειακή τηλεόραση" στις μέρες μας; ο Κοντομηνάς, σίγουρα όχι...Αφού τώρα που όχι μόνο κάνει απολύσεις, αλλά και τραβολογάει τους απεργούς του σταθμού του στα αστυνομικά τμήματα, με αποτέλεσμα πολλές οικογένειες εργαζομένων, να αποκτήσουν προβλήματα...

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λήξη SILVER ALERT: Βρέθηκε η Κάτια Μακρή ...κάπου στην Κάντζα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator