Τα ΜΑΤ χτύπησαν άτομα με αναπηρία και τους συνοδούς τους

0


Ενταση, ευτυχώς χωρίς να πάρει διαστάσεις, επικράτησε έξω από τη Βουλή κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των ατόμων με αναπηρία. Στην προσπάθεια τους να σπάσουν οι ίδιοι και οι συνοδοί τους τον αστυνομικό κλοιό έξω από το Κοινοβούλιο άναψαν τα αίματα και ήρθαν στα χέρια με τα ΜΑΤ. Μάλιστα κάποιοι αστυνομικοί αντέδρασαν αρκετά δυναμικά, ενώ κάποιοι χτύπησαν -όπως καταγγελουν οι ίδιοι και οι συνοδοί τους- άτομα με αναπηρία.

Μετά την αρχική ένταση, εκπρόσωποι των Αμεα τους κατευθύνθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ζήτησαν να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου.

Ωστόσο το εκεί διαπιστώθηκε πως δεν υπήρχε πρόσβαση στο Μέγαρο Μαξίμου για αναπηρικά αμαξίδια αφού στην πίσω πόρτα, η οποία είχε σκαλοπάτια και όχι ράμπα για τα αναπηρικά αμαξίδια.

Τελικά μετακινήθηκαν τα κυβερνητικά αυτοκίνητα και οι άνθρωποι εισήλθαν στο Μαξίμου από την πλαϊνή πλευρά όπου υπάρχει ράμπα.

Φωτογραφία: Eurokinissi
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 27, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα ΜΑΤ χτύπησαν άτομα με αναπηρία και τους συνοδούς τους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator