ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: "Σκάστε, θα σας σκοτώσω όλους" τα λόγια αλλοδαπού στο κέντρο της Αθήνας

0



Ο τίτλος από το βίντεο αναφέρεται στο 02:22 δευτερόλεπτο του βίντεο. «ΣΚΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ!!!!» που τολμάτε και διαμαρτύρεστε... (κάποιοι εναπομείναντες Έλληνες τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν που τους ξύπνησε ο αλλοδαπός ενώ τσακωνόταν με την αλλοδαπή φίλη του, την κατάληξη της φίλης του θα την δείτε στο τέλος). 

Αυτή είναι η καθημερινότητα στις πρώην Ελληνικές περιοχές στα Πατήσια (στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο) απ την οποία μας έστειλε φίλος το βιντεάκι. Ξυλοδαρμοί, ληστείες, επιθέσεις, βιασμοί Ναρκωτικά κ.λ.π από κάθε εθνικότητας λαθρο-εισβολέα που κατέστρεψαν με το έτσι θέλω την ζωή των ντόπιων Ελλήνων. Στα γκέτο δεν υπάρχει ώρα, δεν υπάρχει ασφάλεια, δεν υπάρχει ελπίδα. Πολίτες οι οποίοι μια ζωή πλήρωναν φόρους, γεροντάκια που δεν έχουν τα φράγκα να πάνε αλλού και ψάχνουν κάποιον Έλληνα νεότερο να τους πάει να ψωνίσουν. 

Οι πολιτικάντηδες, οι προδότες, κάτοικοι των ευγενών προαστίων τους έχουν εγκαταλείψει σαν βορά, σαν τροφή για τα αλλοδαπά θηρία.


tragiko.com
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: "Σκάστε, θα σας σκοτώσω όλους" τα λόγια αλλοδαπού στο κέντρο της Αθήνας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator