Να τα μαζεύουμε σιγά σιγά;;; - Απαγόρευσαν σε γυναίκα να φωτογραφηθεί με την ελληνική σημαία στην Ακρόπολη

0



Τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει η είδηση πως μία γυναίκα επιχείρησε να φωτογραφηθεί με μία δική της ελληνική σημαία στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, προκαλώντας τους φύλακες του μνημείου οι οποίοι της είπαν πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται.



Σύμφωνα με την λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα, οι υπάλληλοι της απαγόρευσαν να φωτογραφηθεί καθώς όπως της είπαν υπάρχει ένα σχετικό ΦΕΚ το οποίο απαγορεύει την ανάρτηση σημαιών στον Ιερό Βράχο.Υπενθυμίζεται πως άλλη μία τέτοια περίπτωση είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας όταν ένας νομικός υποστήριξε πως του απαγορεύθηκε η είσοδος τόσο στην Ακρόπολη όσο και στην Βουλή επειδή κρατούσε μία ελληνική σημαία.


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Μία απίστευτη καταγγελία έκανε ένας νομικός, ο οποίος υποστηρίζει πως του απαγορεύτηκε η είσοδος στην Βουλή, ενώ αντιμετώπισε και προβλήματα στην Ακρόπολη, επειδή κρατούσε ελληνική σημαία!

Πιο συγκεκριμένα όπως δημοσιεύει το metrogreece.gr, ο κ. Μιχάκης, το βράδυ της 12 Φεβρουαρίου είχε νόμιμη άδεια εισόδου στην Βουλή, να παρακολουθήσει από κοντά ως νομικός, την διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου. Κατά την διάρκεια όμως, του σωματικού ελέγχου, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως μαζί του είχε δύο ελληνικές σημαίες. Κάτι τέτοιο ήταν αφορμή για να μην του επιτρέψουν την είσοδο..

«Έδειξα την ταυτότητά μου και παρ'όλο που αρχικά πέρασα από τον έλεγχο μιας και δεν είχα επάνω μου κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, μόλις διαπίστωσαν πως έχω πάνω μου δύο ελληνικές σημαίες κανονικού μεγέθους, μία με τον ήλιο της Βεργίνας και μία με τις γαλανόλευκες λωρίδες, φώναξαν ''Να προσαχθεί''. Τους ρώτησα γιατί, αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Τους ζήτησα μάλιστα να με συνοδέψουν μέσα στην αίθουσα και να βρίσκονται δίπλα μου καθ'όλη τη διαδικασία, προκειμένου να διαπιστώσουν πως δεν είμαι επικίνδυνος. Τελικά δεν κατάφερα να τους πείσω κι έτσι δεν μπήκα στη Βουλή»,υποστηρίζει.

Αυτή η απαγόρευση όμως της ελληνικής σημαίας δεν ήταν η πρώτη για τον κ. Μιχάκη, καθώς παρόμοιο περιστατικό έχει βιώσει και στην Ακρόπολη. Κάποια στιγμή είχε πάει μαζί με φίλους του μία βόλτα στον ιερό βράχο της Ακρόπολη. «Θέλαμε να βγάλουμε αναμνηστική φωτογραφία και βγάλαμε μια ελληνική σημαία. Μόλις την είδαν οι φύλακες, φώναξαν επιτακτικά "Απαγορεύεται η ελληνική σημαία". Πέρασε αρκετή ώρα, χρειάστηκε να λογομαχήσω μαζί τους και να τους πω πως θα δημοσιοποιήσω το θέμα, για να μας αφήσουν να βγάλουμε την πολυπόθητη φωτογραφία με την ελληνική σημαία''.

iefimerida.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 06, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Να τα μαζεύουμε σιγά σιγά;;; - Απαγόρευσαν σε γυναίκα να φωτογραφηθεί με την ελληνική σημαία στην Ακρόπολη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator