ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ …ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΤΣΙΡΛΑΣ

0



Αυτός είναι ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Αν και ρίχνει ένα κεφάλι στον Γάλλο υπουργό Οικονομικών κ. Μοσχοβισί που επισκέφθηκε χθες την Αθήνα, στέκεται μπροστά του σαν βρεγμένη γάτα! Η στάση του θυμίζει τον Βενιζέλο όπως στεκόταν δίπλα στην Λαγκάρντ έτοιμη να του δώσει γροθιές στα μούτρα!


Αυτός είναι ο Έλληνας Πρωθυπουργός τον οποίον ψήφισαν οι Έλληνες για να ...επαναδιαπραγματευτεί με τους δανειστές! Δείτε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα. Τρέμει που του δίνει το χέρι του. Εάν ο Μοσχοβισί του πει να φέρει τη σκούπα με το φαράσι για να σκουπίσει, ο Σαμαράς δείχνει διατεθειμένος να το κάνει. Έτσι διαβάζεται η φωτογραφία.

Κατά τα άλλα ο Γάλος υπουργός έκανε το γνωστό κλύσμα που συνηθίζουν όλοι οι...ισότιμοι εταίροι μας! Είπε: «Είναι ουσιώδες να τηρήσει η Ελλάδα τις δεσμεύσεις της. Εύχομαι η αποφασιστικότητα της Ελλάδας να μην εξαντληθεί». Για το αν έχουν ήδη εξαντληθεί οι Έλληνες και πέφτουν από τα μπαλκόνια ή κόβουν τις φλέβες τους, ο Σαμαράς βεβαίως δεν είπε τίποτε. Απλά επανέλαβε το γνωστό: «Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας».

Κατά τα άλλα ο Έλληνας ...ηγέτης εμφανίζεται ευχαριστημένος με ένα νέο «κούρεμα» του χρέους και με επιμήκυνση!

Το...πήδημα και το ξεζούμισμα της Πατρίδος συνεχίζονται εις τον αιώνα τον άπαντα! Αλλά ο Σαμαράς αγωνίζεται για την σωτηρία της χώρας και...πάση θυσία στο ευρώ!

Φτού σου ρε Σαμαρά μην σε ματιάσουμε, είσαι μεγάλος ηγέτης!
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 14, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ …ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΤΣΙΡΛΑΣ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator