Κάρολος Παπούλιας: Πέρσυ παραιτήθηκε του μισθού του & φέτος ζητάει μείωση...

0


Φεβρουάριος του 2012, ο Κάρολος Παπούλιας επικοινωνεί με τον τότε Υπουργό Οικονομικών Βαγγέλη Βενιζέλο και παραιτείται του μισθού του.
Χαμός στα δελτία ειδήσεων, συμβολική κίνηση που τον τιμά λέγαν οι μεγαλοδημοσιογράφοι… Όφελος λέει κοντά στα 300.000 ευρώ για το δημόσιο ετησίως…
Σήμερα το πρωί ο ίδιος άνθρωπος που υποτίθεται ότι δεν λαμβάνει εδώ και μήνες μισθό επικοινώνησε ξανά με το Υπουργείο Οικονομικών αυτή τη φορά για να ζητήσει "μείωση" του μισθού του…

Κύριε Πρόεδρε, μας κάνετε πλάκα έτσι;

Περιμένουμε με ανυπομονησία διευκρινίσεις από την Προεδρία, σίγουρα θα υπάρχει εξήγηση…
Μάλλον η γραφειοκρατία δεν επέτρεψε την διακοπή της μισθοδοσίας & ο Πρόεδρος αναγκαστικά συνεχίζει όπως φαίνεται να εισπράττει περισσότερα από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 07, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κάρολος Παπούλιας: Πέρσυ παραιτήθηκε του μισθού του & φέτος ζητάει μείωση..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator