Επανάσταση από Στρατιωτικούς και Αστυνομικούς! Ετοιμάζονται να κατέβουν μαζί στο δρόμο!

2


“Αγριεύουν” τα πράγματα στο χώρο των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας. Στρατιωτικοί και αστυνομικοί συμφώνησαν σε νέα κινητοποίηση .

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΣΜΕΔ: 

“Φορείς εν ενεργεία στρατιωτικών και υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας, μετά αντιστοίχων εν αποστρατεία στρατιωτικών, συναποφασίσαμε την εκδήλωση μιας νέας, ενωτικής, μαζικής και δυναμικής ένστολης κινητοποίησης προκειμένου να εκφράσουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην πολυμέτωπη και πολύπλευρη εξαθλίωση και εξουθένωση που οδηγείται ο Έλληνας στρατιωτικός και ο υπηρετών στα Σώματα Ασφαλείας.

Επειδή δεν είμαστε δεδομένοι, θα δηλώσουμε όλοι μαζί (εν ενεργεία και εν αποστρατεία συνάδελφοι), μαζικά και δυναμικά, με τους υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας, το παρόν μας, στην ημεροχρονολογία και στον τόπο που θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να λείψει κανείς. Η τιμή και η αξιοπρέπειά μας δεν πωλείται και δεν εξαγοράζεται”. 

Ούτε ψύλλος στο κόρφο της δοσίλογης κυβέρνησης!

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 23, 2012

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επανάσταση από Στρατιωτικούς και Αστυνομικούς! Ετοιμάζονται να κατέβουν μαζί στο δρόμο! "
Ανώνυμος είπε...

Για να είστε σωστοί και να μην είστε χαρακτηριστικόί Νεοέλληνας που "όλα είναι εντάξει" όσο δεν θίγονται οι ίδιοι, να περάσεται απέναντι και να ενωθείται με το λαό που έχει εξαθλιωθεί πλήρως και να μήν βγαίνετε να χτυπάτε αυτούς που ζητούν τα ίδια πράγματα με εσάς. Το να ζητάται εξαίρεση (όπως όλοι οι βολεμένοι) είναι ελεηνό και τρισάθλιο. Για σκεφθείτε λίγο και τους άλλους.


25 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:17 π.μ.
Ανώνυμος είπε...

η απλή διαμαρτυρία δεν αρκεί και κανένα μα κανένα απολύτως αποτέλεσμα δεν θα έχει.
Αυτό που ο κόσμος περιμένει είναι μια διαδραστική κίνηση από τον χώρο του στρατού ( κάτι σαν και αυτό που έκαναν οι Πορτογάλοι αξιωματικοί). Ο Έλλην στρατιωτικός έχει ορκιστεί ΠΙΣΤΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!
Η πατρίδα λοιπόν κινδυνεύει ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά διότι ο νέος εχθρός δεν χρησιμοποιεί συμβατικά όπλα και μεθόδους που αντιμετωπίζονται με τακτικές μάχης.
Το μεγαλύτερο όπλο του είναι η κατάληψη της κυβέρνησης και του μεγαλύτερου μέρους του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Εκεί πρέπει να στραφούν τα όπλα κάποιων έντιμων Ελλήνων πατριωτών στρατιωτικών.
Δεν μπορεί κάποιοι θα υπάρχουν!!
Οι 7 στους 10 πολίτες συμφωνούμε σε μια ανάληψη δράσης από τον στρατό.
Όχι χούντα, δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο.
Ανατροπή της κυβέρνησης, ανάληψη καθηκόντων από σώμα αξιωματικών, κλείσιμο των συνόρων και απαγόρευση εξόδου από την χώρα κάθε εμπλεκόμενου με δημόσιο χρήμα ατόμου με ταχύτατο έλεγχο των οικονομικών του στοιχείων , όπου προκείπτουν ατασθαλίες ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ, και αν κάποιος βρεθεί ένοχος να θεωρείτε εσχάτη προδοσία με ποινή θάνατο. Να δούμε μετά ποιος θα ξανακλέψει!
Δεν μπορεί κάποιοι πατριώτες θα υπάρχουν, αλλιώς δυστυχώς μας περιμένουν ακόμα ποιο μαύρες μέρες.


26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:05 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator