Απίθανη Ελλάδα - Απίστευτο μπουρδέλο - Ο φυγόδικος Ιωάννης Καρούζος διαμένει σε σουίτα ξενοδοχείου!

0Tην ώρα που το πολιτικό σύστημα κλυδωνίζεται εξαιτίας των καταγγελιών που εμπλέκουν τους κ. Μεϊμαράκη, Βουλγαράκη και Λιάπη σε «παράνομες αγοραπωλησίες ακινήτων», ο Ιωάννης Καρούζος, κουμπάρος του Μεϊμαράκη ένας εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση φέρεται να κυκλοφορεί ελεύθερος και μάλιστα να εξακολουθεί να ζει πολυτελώς.

Αυτό προκύπτει από ερώτησή που αναμένεται να καταθέσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου προς τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Οι δύο βουλευτές επικαλούνται το δημοσίευμα της Real News και επισημαίνουν ότι ο κ. Ιωάννης Καρούζος με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιώς καταδικάστηκε σε ποινή οκτώ ετών για "Ανακριβή απόδοση Φ.Π.Α κατά συρροή", άνευ ανασταλτικού αποτελέσματος, καθώς και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του για τρία χρόνια.

Ωστόσο, όπως σημειώνεται στην ερώτηση ο κ. Καρούζος, όχι μόνο παραμένει φυγόδικος αλλά εθεάθη σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας!

Οι βουλευτές ζητούν, τέλος, από τους αρμόδιους υπουργούς Δικαιοσύνης να τους ενημερώσουν τι προτίθενται να πράξουν για να επιβληθεί ο νόμος.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίθανη Ελλάδα - Απίστευτο μπουρδέλο - Ο φυγόδικος Ιωάννης Καρούζος διαμένει σε σουίτα ξενοδοχείου!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator