Κάθε αμοιβή των αξιωματούχων του Κράτους θα πρέπει να είναι σε συνάρτηση του κατώτατου βασικού μισθού

0

Κάθε αμοιβή των αξιωματούχων του Κράτους θα πρέπει να είναι σε συνάρτηση του κατώτατου βασικού μισθού.
Το Κράτος δεν μπορεί να κινείται αυτόνομα από την κοινωνική πραγματικότητα. Oι μισθολογικές του δαπάνες πρέπει να ακολουθούν τις οικονομικές συνθήκες διαβίωσης των πολιτών.
Οποιαδήποτε αμοιβή καταβάλλεται σε αξιωματούχους του Κράτους, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έως τον έσχατο στην ιεραρχία, θα πρέπει να είναι συνάρτηση αφενός του κατώτατου βασικού μισθού στον ιδιωτικό τομέα, όπως αυτός καθορίζεται από ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις, και αφετέρου της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας του κάθε αμειβομένου.
Η δέσμευση αυτή είναι απαραίτητο να περιληφθεί σ' ένα νέο δημοκρατικό Σύνταγμα το οποίο θα διαμορφωθεί από Συντακτική Εθνοσυνέλευση και θα επικυρωθεί από τους Έλληνες πολίτες με δημοψήφισμα.
 
facebook:  neosyntagma 
twitter:   @neo_syntagma
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κάθε αμοιβή των αξιωματούχων του Κράτους θα πρέπει να είναι σε συνάρτηση του κατώτατου βασικού μισθού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator