ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε την παπαδιά σε υπέρηχο όταν ήταν στην κοιλιά της μάνας της

0Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν την κατάντια της ελληνικής "δημοσιογραφίας". Μαύρα κοράκια της δημοσιογραφίας, μέρες τώρα αναμεταδίδουν την τραγωδία της οικογένειας του άτυχου ιερέα με φωτογραφίες μέχρι και από τα εφηβικά χρόνια της παπαδιάς αγνοώντας το γεγονός ότι υπάρχουν τρία παιδιά που προφανώς ζουν ένα δράμα. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε την παπαδιά σε υπέρηχο όταν ήταν στην κοιλιά της μάνας της"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator