Κίνηση πολιτών «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή» : "Μόνη λύση το δημοψήφισμα"

0


.
Μόνη λύση το δημοψήφισμα.

Μπορεί αριθμητικά να υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή με βάση έναν αντιδημοκρατικό εκλογικό νόμο που καταπατά την αρχή της ισότητας και κάθε έννοια δημοκρατίας, όμως ηθικά η κυβέρνηση δεν έχει την λαϊκή αποδοχή και έγκριση για να προχωρήσει σε εξοντωτικά για την κοινωνία οικονομικά μέτρα. 

Τα μέτρα που προτίθεται να λάβει έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές εξαγγελίες των κομμάτων που την αποτελούν, με βάση τις οποίες ψηφίστηκαν.

Μόνη λύση, πριν τα πράγματα οδηγηθούν σε αδιέξοδο, είναι να αποφασίσει ο λαός με δημοψήφισμα. 

Κίνηση πολιτών «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή» 

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 12, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κίνηση πολιτών «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή» : "Μόνη λύση το δημοψήφισμα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator