Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ

1


O Γιώργος Νταλάρας δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν στην καριέρα του, στα χρήματα που έχει κερδίσει, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town της Κύπρου.
Ο ερμηνευτής, δηλώνει μεταξύ άλλων:
Σε ερώτηση για το αν οι αριστερές του καταβολές τον κάνουν να αισθάνεται ενοχές για τα χρήματα που κέρδισε:
«Αισθάνομαι συνεχώς ενοχές για τα λεφτά που κέρδισα από την δουλειά μου και δεν το έκρυψα ποτέ. Αμείφθηκα από τη δουλειά μου έντιμα και καθαρά. Δυστυχώς, ποτέ δεν τα κατάφερα να ταυτιστώ με τον σύγχρονο τίτλο του πετυχημένου, ώστε να μην αισθάνομαι ενοχές. Δεν ισοπεδώθηκα».

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ
Αγαπητέ κύριε Νταλάρα  όλοι γνωρίζουν πως οι ενοχές ειναι το βασικο ψυχολογικό υπόβαθρο κάθε μεγάλης δημιουργικής καλλιτεχνικής ψυχής και πως ειναι φυσιολογικό όσο ο καλλιτέχνης γιγαντώνεται πνευματικά να γιγαντώνεται παράλληλα και η υλική του  περιουσία , πράγμα που μπορεί να τον οδηγήσει σε ψυχολογικό  ηθικό και δημιουργικό αδιέξοδο. Κατανοώντας λοιπόν το δράμα που βιώνετε σαν τέτοιος καλλιτέχνης αυτό το καιρό, παράλληλα με το άλλο μεγάλο εθνικό μας δράμα, έχω να σας προτείνω (απορώ πως δεν το σκεφτήκατε μόνος σας) να κρατήσετε για σας και την οικογένεια σας το απολύτως απαραίτητο κομμάτι της περιουσίας σας και να προσφέρετε την υπόλοιπη για να απαλύνετε τον πόνο μερικών έστω από τους εκατομμύρια αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Προχωρήστε άφοβα στην προσωπική  και καλλιτεχνική σας απελευθέρωση και ενταχθείτε σιγά σιγά στο κίνημα του συναισθηματικού κομμουνισμού που γιγαντώνεται και αυτό τελευταία στους κύκλους των καλλιτεχνών και των διανοούμενων της πατρίδας μας.
Γιάννης Αγγελάκας
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 19, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ "
Ανώνυμος είπε...

Λύσσα έχει πιάσει αρκετούς γνωστούς και άγνωστους "ντενεκέδες του πολιτισμού" με το Νταλάρα, έναν από τους πιο ταλαντούχους και σοβαρούς τραγουδιστές της Ελλάδος. Ο αναίτιος φθόνος σε αυτή τη χώρα είναι το καθιερωμένο. Είναι γνωστό το "να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα". Αυτά. Γιώργο προχόρα όπως είσαι. Ο κόσμος σε ξέρει και τους ξέρει και αυτούς.


25 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8:41 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator