«Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή»: Η κοινωνία πρέπει να μείνει ενωμένη

2


«Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή» 
Η κοινωνία πρέπει να μείνει ενωμένη

Το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα, αυτονομημένο από την κοινωνία και στηριγμένο σε εξωθεσμικά συμφέροντα, νέμεται την κοινωνία και την αντιμετωπίζει ως άμεση απειλή για τα «κεκτημένα» του. Μπροστά στον τρόμο της κατάρρευσής του και προκειμένου να εξασφαλίσει την επιβίωσή του, μας επιτίθεται με μια οργανωμένη επίθεση απελπισίας σπρώχνοντας πολλούς στην οικονομική συντριβή, στην αυτοκτονία και στην κατάθλιψη. Eκμεταλλευόμενο την εξαθλίωσή μας, προσπαθεί απεγνωσμένα να μας διαιρέσει σε αντιμαχόμενες ομάδες αξιοποιώντας τη μέθοδο "Διαίρει και βασίλευε"... Αυτό δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί. 

Πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων, να μιλήσουμε με τους γύρω μας, να αλληλοστηριχθούμε και όλοι μαζί να θέσουμε ως βασικό στόχο τη ριζική αλλαγή αυτού του πολιτικού συστήματος με το μόνο τρόπο που αυτό αλλάζει: την άμεση αλλαγή του Συντάγματος που το νομιμοποιεί. 


Facebook: neosyntagma 

Twitter: @neo_syntagma 
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 14, 2012

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή»: Η κοινωνία πρέπει να μείνει ενωμένη"
Ανώνυμος είπε...

Το Σύνταγμα το αλλάζει το Κοινοβούλιο. Αρα, για να αλλάξει το Σύνταγμα, πράγμα που πρέπει να γίνει πάση θυσία, πρέπει να αλλάξης Κοινοβούλιο. Πως όμως θα αλλάξεις Κοινοβούλιο όταν το 48% των (βολεμένων) σημερινών Ελλήνων ψηφοφόρων ψήφησαν αυτούς που έχουν νομοθετιμένο για κάποιες δεκαετίες το πιο διεφθαρμένο σύστημα του κόσμου, φτιαγμένο για τον εαυτό τους και τους δικούς τους; Ετσι με λόγια δεν αλλάζει αυτό. Πρεπει να βγει μπροστά ένας Ροβεσπιέρος και με τη στήριξη του 52% να καθαρίσει τη σαπίλα μια για πάντα.


16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:41 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Οι σημερινοί διευθαρμένοι πολιτικοί μας, με τις ευλογίες των μισών κλακαδόρων και βολεμένων κηφίνων που τους ακολουθούν (τους ξαναψηφίσανε για "κυβέρνηση"), μόλις προχθές απέρρυψαν την Εξεταστική Επιτροπή που υποτίθεται θα διερευνούσε τα κίνητρα αυτών που μας έβαλαν σε αυτή την άνευ εξόδου ή επιστροφής κατάσταση. Στην Ισλανδία και την Ιρλανδία οι όμοιοί τους κάθησαν στο σκαμνί και δικάζονται. Η ξετσιποσιά όμως των δικών μας και το θράσος τους είναι άνευ προηγουμένου στον κόσμο τούτο. Εφθασαν στο σημείο να υποχρεώσουν να πληρώσει έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης και ο παραπληγικός ολυμπιονίκης για το επίδομα των 600Ε.


16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8:08 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator