ΠΑΝΩ Σ΄ ΕΝΑΝ ΚΑΔΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΕΙ...

1Η συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Πάνω σε έναν κάδο απορριμμάτων, βρίσκεται κολλημένο ένα χαρτί που δείχνει την απόλυτη εξαθλίωση και απελπισία ορισμένων συνανθρώπων μας.

''Παρακαλούμε φαγώσιμα και ψωμάκι, κρεμάστε τα στον κάδο'', γράφει το χαρτί, σ' έναν κάδο στην Καλλιθέα...
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 24, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΝΩ Σ΄ ΕΝΑΝ ΚΑΔΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΕΙ..."
Ανώνυμος είπε...

Εκει μας κατάντησαν οι κάδοι κοινωνικά παντοπωλεια 2500 αυτοκτονίες ούτε ένας δημόσιος υπάλληλος . Λέει κάτι αυτο?


24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:44 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator