Αθάνατο ΠΑΣΟΚ - Θα σκάσετε ρε πούστηδες - 80 εκατ. ευρώ από μίζες ο Σμπώκος

0


Κατηγορητήριο - κόλαφος για Σμπώκο: 80 εκατ. ευρώ από μίζες
Για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κατηγορείται ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Σμπώκος.

Ένα ιδιαίτερα βαρύ κατηγορητήριο αντιμετωπίζει ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Σμπώκος.

"Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος", σχεδόν 40 εκατ. ευρώ τα οποία κατάφερε να φτάσει στα 80 εκατ. ευρώ, ως περιουσιακά στοιχεία.

Ο κ. Σμπώκος θα απολογηθεί στις πέντε Οκτωβρίου ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος του, από τις αρχές του 2000 μέχρι και τις 16 Απριλίου του 2010, ο κ. Σμπώκος κατείχε και απέκρυψε το ποσό του 1.000.000 ευρώ γνωρίζοντας ότι προέρχεται από το έγκλημα της παράνομης δωροδοκίας του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.

Επίσης, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, από το 1998 μέχρι τον Απρίλιο του 2010 κατείχε και διαχειρίστηκε μέρος του ποσού της παράνομης περιουσίας, τουλάχιστον 40.000.000 ευρώ, γνωρίζοντας ότι προέρχεται από δωροδοκίες του πρώην υπουργού, με σκοπό την απόκρυψη της παράνομης αυτής προέλευσης, με εκτιμώμενη απόδοση εκ της διαχείρισης αυτής το έτος 2010 περί τα 80.000.000 ευρώ.

Ο Γιάννης Σμπώκος εξακολουθεί να αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία.

Στέλιος Μπαμιατζής
news247 
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 28, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αθάνατο ΠΑΣΟΚ - Θα σκάσετε ρε πούστηδες - 80 εκατ. ευρώ από μίζες ο Σμπώκος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator