Τα 650 δις της END είναι σε ανύπαρκτη τράπεζα

0


Ποιος θα βρει την «τράπεζα» που «κατατέθηκαν» τα $650 δισ. της Μούφα! END; (ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ)

Στις 5 Σεπτεμβρίου η καναδική υπηρεσία μετάδοσης πληρωμένων καταχωρήσεων CNW (κάτι αντίστοιχο με την αμερικανική PRNEWSWIRE) έκανε ανάρτηση με τίτλο “USD$50 billion dollar sovereign loan to the Republic of Cyprus for 100 years”. (εδω)

Την ανακοίνωση υπογράφει ο κ. Anthony Diamond, Governor Canada Bureau της οργάνωσης END, με ηλεκτρονική διεύθυνση 4ellinismos@gmail.com

Υποθέτω ότι πρόκειται για τον ίδιο Anthony Diamond της Diamond and Diamond Merchant Banking Group. Οποιος μου βρει διεύθυνση και τηλέφωνο, ή κάποια άλλη πληροφορία που να πιστοποιεί την ύπαρξη αυτής της “κολοσσιαίας” τράπεζας που δέχθηκε πρόσφατα την κατάθεση των $650 δισ. παρακαλώ να τα προσκομίσει για να κάνω ρεπορτάζ. Το μόνο δημόσιο στοιχείο που βλέπω να υπάρχει για τον Anthony Diamond και την Diamond and Diamond Merchant Banking Group βρίσκεται σε προσωρινή απόφαση της Επιτροπής Χρηματιστηρίου του Οντάριο (Ontario Securities Commission) (εδω), όταν βρισκόταν σε εξέλιξη οι έρευνες για το σκάνδαλο πυραμίδα της Prosporex (21/9/2009) . Ωστόσο δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποια ακριβώς η εμπλοκή της DIAMOND. Οταν πάντως έληξε η υπόθεση, τo 2011 και καταλογίστηκαν βαρύτατες ευθύνες στην Prosporex) δεν κατονομαζόταν πουθενά.

Δεύτερο, να σημειώσω ότι τα κρατικά ομόλογα δεν κατατίθενται σε τράπεζες. Μεταβιβάζονται, προεξοφλούνται, εξοφλούνται, υποθηκεύονται αλλά δεν κατατίθενται σα να είναι μετρητά.

Ας σοβαρευτούμε λοιπόν γιατί ως Ομογενείς θα γίνουμε ρεζίλι των σκυλιών, αν δεν γίναμε ήδη. Όποιος έχει τέτοια χρήματα, έστω κι ως ομόλογα, να τα παρουσιάσει.

Αποστόλης Ζουπανιώτης

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 24, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα 650 δις της END είναι σε ανύπαρκτη τράπεζα "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator