ΜΙΣΘΟΣ 3.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

0


Δικαίως η Ανθή Σαλαγκούδη μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, αφού πρόκειται για την πιο γνωστή, άγνωστη τηλεοπτική περσόνα!

Πριν καν τη δούμε στο γυαλί – λόγω των αλλεπάλληλων αναβολών που παίρνει η πρεμιέρα της εκπομπής της, εξαιτίας της τηλεοπτικής της ανεπάρκειας (λέγεται και έλλειψη εμπειρίας) – έχουμε μάθει τα πάντα για αυτήν! Μέχρι και το ποσό που θα την αμείβει ο ελληνικός λαός (μέσω του ανταποδοτικού τέλους για την ΕΡΤ) μάθαμε ότι θα είναι στις 3.500 ευρώ!

Τα υπόλοιπα, δηλαδή, ότι είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης με την παράταξη της ΝΔ και ότι αποκτά πρωινή εκπομπή στην ΕΡΤ έχοντας μόνο τρία χρόνια εμπειρίας στη δημοσιογραφία και ότι είναι θυγατέρα πρώην βουλευτή της ΝΔ, τα ξέραμε! Μένει μόνο να μάθουμε, γιατί ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ, κ. Σίμος Κεδίκογλου θέλησε με το «καλημέρα σας» να εκτεθεί για την όμορφη Ανθή. 

(enimerosi24)
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 15, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΙΣΘΟΣ 3.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator