Πως η Κόρινθος έχασε μια διοικητική υποδομή - Το "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" του Μπεγλίτη (video)

0Το Νοέμβριο του 2009 εγκρίθηκε η σύμβαση κατασκευής του Διοικητηρίου στην Ποσειδωνία από το Ελεγκτικό Συνέδριο. 

Στη συνέχεια η τότε κυβέρνηση, με διακηρυγμένη την αντίθεσή της στα ΣΔΙΤ και πολιτικοί παράγοντες του Νομού αποφάσισαν να μην υπογραφεί η σύμβαση κατασκευής με την J&P ΑΒΑΞ. 

Τα 10,000τμ και τα δύο υπόγεια πάρκιν, θα εξυπηρετούσαν την τότε Νομαρχία και σήμερα, κατά μείζονα λόγο, την Αντιπεριφέρεια. 

Το 1.500.000€ το χρόνο, θα συνέχιζε να πληρωνόταν αλλά για ένα δημόσιο κτίριο. 

Η απόφαση και η ευθύνη για την ακύρωση του έργου ήταν αποκλειστικά αυτών, που τότε είχαν την πολιτική ισχύ σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο. 

Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Η Κόρινθος έχασε μια δημοπρατημένη υποδομή μόνο και μόνο για να μην πουν ότι φτιάχτηκε επί ΝΔ.


Δημοσίευση: Αυγούστου 29, 2012
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πως η Κόρινθος έχασε μια διοικητική υποδομή - Το "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" του Μπεγλίτη (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator