ΔΕΗ χωρίς ΕΡΤ και δημοτικά τέλη

0



Σενάρια ελάφρυνσης του λογαριασμού της ΔΕΗ από τις επιβαρύνσεις υπέρ τρίτων, δηλαδή τα δημοτικά τέλη και το τέλος για την ΕΡΤ τα οποία ισοδυναμούν με το περίπου 30% της τελικής αξίας που πληρώνουν οι καταναλωτές, εξετάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας από κοινού με το υπουργείο Οικονομικών.
Στο τραπέζι έχει τεθεί επίσης η μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης που επιβαρύνουν το ηλεκτρικό ρεύμα και οι οποίοι μαζί με τα ποσά που πληρώνει ο καταναλωτής σε δήμο και ΕΡΤ φτάνουν έως και το 50-60% της τελικής αξίας του λογαριασμού.
Πηγή: Τα Νέα
Δημοσίευση: Ιουλίου 19, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΕΗ χωρίς ΕΡΤ και δημοτικά τέλη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator