Μια βραδυά "ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ" (video)

0



Θεωρώ καθήκον μου να γράψω τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου, για την εξαιρετική παράσταση της θεατρικής ομάδας του πολιτιστικού Συλλόγου "Σαν παραμύθι".

Και τολμώ κάτι τέτοιο ως αντίδωρο για την ευχαρίστηση που ένοιωσα παρακολουθώντας την παράσταση η οποία παρά τον ερασιτεχνικό της χαρακτήρα, άγγιξε το επίπεδο του επαγγελματισμού...

Το μεράκι όλων των συντελεστών να προσφέρουν τα μέγιστα, ήταν διάχυτο σε όλη την παράσταση και οι προσπάθειες για σωστή ερμηνεία των ρόλων εμφανής. Απόδειξη των δυνατοτήτων που έχουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί, όταν ασχοληθούν με πάθος και έρωτα με αυτό που πιστεύουν.

Η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού Συλλόγου "Σαν παραμύθι", πίστεψε στις δυνατότητές της, έβαλε στόχους και ξεπερνώντας τις πολλές ενδεχομένως αντιξοότητες, κατάφερε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που ενθουσίασε τους θεατές που κατέκλυσαν την αίθουσα στις πρώην αποθήκες ΑΣΟ στο Κιάτο και στο τέλος ενθουσιασμένοι καταχειροκρότησαν όλους τους συντελεστές της παράστασης. 

Συγχαρητήρια σε όλους, ιδιαίτερα όμως στα νέα παιδιά, που ξεδιπλώνουν με μεράκι το ταλέντο τους και ανοίγουν ορίζοντες πολιτισμού που τόσο έχουμε ανάγκη στη γκρίζα περίοδο που περνάμε. 

Έπαιξαν κατά σειρά εμφάνισης:

Η ΑΡΚΟΥΔΑ : Πάνος Δημάκης, Μαρία Γεωργιάδου, Στέφανος Ρίσκας.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ : Γιάννης Γεωργόπουλος, Σμαράγδα Νούτσου, Πάνος Δημάκης.

Σκηνογραφική επιμέλεια : Αντρέας Καρβουντζής
Ενδυματολογική επιμέλεια : Στεφανία Χουβαρδά

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Δημοσίευση: Ιουνίου 03, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μια βραδυά "ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator