TΑ ΧΩΣΕ, ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ (video)

0




Μέσα σε 3.30 λεπτά έγινε οτι δεν είχε γίνει σε 4 χρόνια. Ο βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" και εκπρόσωπος του κόμματος του Μιχαλολιάκου, Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλεσε τον Μανώλη Καψή, "μαθητευόμενο μάγο", με τον τελευταίο να τσαντίζεται, να απειλεί τον Κασιδιάρη ότι θα τον "αποχαιρετήσει γιατί τον πρόσβαλε" και στο τέλος να του κλείνει το μικρόφωνο, ενέργεια που πιθανόν αποτελεί ζήτημα εαν το κόμμα προσφύγει στο ΕΣΡ.
Ο Καψής τον αποχαιρέτησε, ο Κασιδιάρης όμως πρόλαβε και του είπε: "Δεν είσαι δημοσιογράφος εσύ, εισαι εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, εισαι υπάλληλος των μεγαλοεργολάβων, του Μπόμπολα, σε πληρώνουν για να τρομοκρατείς τον κόσμο".

Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "TΑ ΧΩΣΕ, ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator