Κόρινθος: Κοτόπουλο με τριμμένο γυαλί για τα αδέσποτα

1



Οι φωτογραφίες, που βλέπετε, τραβήχτηκαν σήμερα το πρωί στις 09:30 στον Σταθμό του Προαστιακού στην Κόρινθο. Ο Βασίλης, γνωστός για το φιλοζωικό του έργο στην περιοχή, και αναγνώστης μας, εξήγησε στο www.zoosos.gr, ότι η συνταγή θανάτου περιείχε κοτόπουλο και κομμάτια γυαλιού.
Επειδή - και ευτυχώς για αυτά - τα σκυλιά δεν είναι τόσο ανόητα, εντόπισαν τα πράσινα κομμάτια του γυαλιού (προφανώς από τα γνωστά πράσινα μπουκάλια της μπύρας Ηeineken), και δεν έφαγαν το γεύμα, που θα τους οδηγούσε στον θάνατο…
Το γεύμα είχε αφαιθεί δίπλα από τον κουβά, που πίνουν τα ζώα  νερό! Πρόκειται για τη δεύτερη προσπάθεια εξόντωση των σκυλιών, τα οποία ζουν στην περιοχή του Προαστιακού με τον ίδιο τρόπο (κοτόπουλο με γυαλιά), που γίνεται μέσα σε 20 μέρες.
Την καταγγελία κατέγραψαν οι άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι έφτασαν επί τόπου μόλις τους ενημέρωσαν.
Χαιρόμαστε πολύ, που οι κάτοικοι της Κορίνθου αρέσκονται, να ξεπαστρεύουν αδέσποτα και επιδιώκουν συστηματικά να ξεφτιλίζονται στο εσωτερικό και στο εξωτερικό...
Εμείς θα κάνουμε, ό,τι μπορούμε, ώστε αυτές οι φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και να τις δούν όσοι επισκέπτες θέλουν, να αφήσουν τα λεφτά τους στις επιχειρήσεις των κατοίκων της Κορινθίας...
Να χαιρόμαστε τον πολιτισμό μας…
Δημοσίευση: Ιουνίου 26, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κόρινθος: Κοτόπουλο με τριμμένο γυαλί για τα αδέσποτα"
Ανώνυμος είπε...

Έχω προσέξει εδώ και καιρό και άλλα παρόμοια δημοσιεύματα. Σίγουρα είμαι ενάντια σε όλες αυτές τις κινήσεις. Απαράδεχτες πέρα για πέρα.
Όμως θα ήθελα να ρωτήσω όλες αυτές τις φιλοζωικές και συγκεκριμένα της Κορίνθου
Έχουν περπατήσει ποτέ από το κέντρο στον άγιο Γεώργιο πρωϊνές ώρες ή αργά τη νύχτα; Δουλεύει κανείς από αυτούς στις φιλοζωικές προς την περιοχή του αγίου Γεωργίου;
Ξέρετε πόσα σκυλιά υπάρχουν στη διαδρομή; είτε πάει κανείς από τις γραμμές είτε από τον επάνω δρόμο; Που είναι οι φιλοζωϊκές σε αυτές τις περιπτώσεις να προστατέψουν και τους πεζούς αλλά και τα σκυλιά;
Δε μπορείς να γνωρίζεις μια κατάσταση να την αφήνεις στο έλεος του Θεού και μετά όταν κάποιος κάνει μια άσχημη πράξη να του φωνάζεις.
Η πρόληψη πάντα σε όλα τα θέματα είναι πολύ πιο σημαντική από τη θεραπεία.
Αν λοιπόν κύριοι της φιλοζωικής αγαπάτε τα ζώα και τα σκυλιά, κάντε κάτι στα τόσα αδέσποτα σκυλάκια που θα συναντήσετε στη διαδρομή κέντρο Κορίνθου - άγιος Γεώργιος. Αλλιώς μετά και εγώ ξέρω να κατηγορώ τον ένα και τον άλλο.


26 Ιουνίου 2012 στις 6:03 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator