ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ - Χτύπησε την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ η Δαμανάκη ;;;

0


Τραγελαφικά πράγματα συμβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο κόμμα του Τσίπρα, καθώς λέγεται ότι χτύπησε ξανά την πόρτα της Κουμουνδούρου η επίτροπος …ψαριών Δαμανάκη.

Η Μαρία που ξεκίνησε από το ΚΚΕ και γύρισε όλα τα κόμματα της Κεντροαριστεράς μέχρι να καταλήξει στο ΠΑΣΟΚ , επιδιώκει την παραμονή της στη θέση της Επιτρόπου γι΄ αυτό και μεθοδεύει την επιστροφή της στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω τρίτων. Το ωραίο είναι ότι παλαιοί σύντροφοι της, γνωστοί γυρολόγοι της πολιτικής επίσης , προσπαθούν να πείσουν τον Τσίπρα να την δεχτεί ξανά !

Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2012

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ - Χτύπησε την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ η Δαμανάκη ;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator