ΠΙΟ LIVE ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ - ΤΑ EXIT POLLS ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΔΩ - 4 LIVE TV - ΟΛΑ ΤΑ LINK ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

1


ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ LINK 
http://www.parakato.gr/2012/05/live-4-live-tv-link.html
ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ EXIT POLLS ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 
ΟΛΑ ΟΣΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΙΣ 19.00
ΔΥΟ LINK ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ LIVE TV ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΝΕΤ LIVE

ALPHA LIVE 

SKAI 100.3  LIVE

ZOUGLA TV LIVE



Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2012

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΙΟ LIVE ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ - ΤΑ EXIT POLLS ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΔΩ - 4 LIVE TV - ΟΛΑ ΤΑ LINK ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ"
Ανώνυμος είπε...

Η επαρχία και οι μεγάλες ηλικίες δεν αλλάζουν εύκολα. Αντιθέτως αν προσέξει κανείς θα δει πως στις μεγάλες πόλεις, Αθήνα Θεσσαλονίκη τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν χαμηλά ποσοστά. Από τα exit poll μαθαίνουμε ακόμα πως μέχρι 55 ετών πρώτος είναι ο Σύριζα και δεύτερο το κόμμα του κ. Καμμένου.

Επειδή το συνολικό ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας και του Πασόκ δείχνει να είναι πάνω από το 35% πιστεύω πως τελικά... δε θα αλλάξει τίποτα. Πάνε για συγκυβέρνηση. Άλλωστε οι (ψευτο)αλλαγές απαιτούν μεγάλα χρονικά διαστήματα. Δεν είναι ακόμα ο Έλληνας έτοιμος για να κάνει την (ψευτο)αλλαγή όπως είχε κάνει παλιότερα με το Πασόκ του Ανδρέα Παπανδρέου.

Προσωπικά... με έχουν απογοητεύσει όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί εντός και εκτός Βουλής. Δεν βρήκα ούτε ένα με πυγμή, με παλμό, με χαρίσματα ηγέτη.

Η (πραγματική)αλλαγή πιστεύω πως συντελείται πρώτα στον εαυτό μας μετά από διαδικασίες εξαιρετικά δύσκολες και οδυνηρές που ουσιαστικά δεν παύουν ποτέ, αλλά όμως μας ωριμάζουν σε σημαντικό βαθμό και βλέπουμε πλέον διαφορετικά το κάθε τι γύρω μας.
Να είστε καλά.

Υ.Γ. Το πρώτο κόμμα σύμφωνα με νόμο του Παυλόπουλου της Νέας Δημοκρατίας λαμβάνει bonus πενήντα βουλευτές! (Η δημοκρατία στο μεγαλείο της). Αυτή τη στιγμή ο ίδιος ο Παυλόπουλος επειδή κατάλαβε τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές είπε πως αυτό συμβαίνει για τελευταία φορά και από τις επόμενες πρέπει να υπάρχει απλή αναλογική!!!
Αυτά είπε από την τηλεόραση μόλις τώρα ο Παυλόπουλος και αντί να τον κυνηγήσουν κάθονται και τον ακούνε και τον ψηφίζουν και αν παραπονεθείς θα σου κάνει και μήνυση!

Τι να πει κανείς...

Μετά μου λένε γιατί είμαι χριστιανός. Γιατί αν δε πίστευα στο Χριστό δε θα άντεχα να ζω σε αυτόν τον κόσμο.


6 Μαΐου 2012 στις 9:12 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator